vineri, 21 noiembrie 2008

TAYLOR SWIFT A SEMNAT CU UNIVERSAL MUSIC!


Cel mai recent album al lui Taylor Swift, Fearless, a intrat direct pe locul intai in topul Billboard!

Taylor Swift este cea mai noua achizitie Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Aceasta a ajuns la o intelegere cu Big Machine Records si astfel Taylor se alatura listei impresionante de artisti Universal Music.

Anuntul a fost facut in saptamana in care noul material al artistei, Fearless, a debutat pe primul loc in topul Billboard 200, inregistrand vanzari de aproape 600 de mii de exemplare.

Taylor Swift, in varsta de 18 ani, a fost nominalizata la categoria BestNew Artist la premiile Grammy din acest an, fiind considerata una dintre cele mai promitatoare artiste ale generatiei MySpace, in timp ce iTunes a votat-o drept Cea Mai Buna Artista a anului 2007.

Albumul de debut al cantaretei, intitulat Taylor Swift, a fost lansat la Big Machine Records si a castigat trei discuri de platina in Statele Unite.Cu vanzari insumand patru milioane de exemplare, albumul s-a aflat in Topul Billboard timp de doi ani de zile.

Scott Borchetta, presedinte Big Machine Records si Max Hole, vicepresedinte Universal Music Group International (UMGI), au anuntat incheierea acestui acord de licentiere valabil in intreaga lume, exceptand America de Nord.

Scott Borchetta afirma: “ Echipa de la Universal Music Group International a inteles imediat viziunea noastra in ceea ce priveste piata europeana si s-a angajat sa duca la bun sfarsit planurile stabilite de comun accord. Jason Illey si echipa sa de la Mercury impartasesc aceeasi pasiune si mi-au demonstrat ca sunt hotarati sa o transforme pe Taylor intr-un star international”.

Max Hole a adaugat: “Scott Borchetta si Taylor Swift au deja o relatie apropiata cu Universal Music Group in Statele Unite. Acum suntem incantati sa extindem aceasta relatie la nivel international, sa ducem mai departe succesul extraordinar de care Taylor se bucura in tara sa natala. Asteptam cu nerabdare sa pornim la drum impreuna”.

Jason Iley, presedinte Mercury Music Group Marea Britanie, a declarat deasemenea “Taylor Swift este o tanara extrem de talentata, ale carei calitati au transformat-o intr-un artist de succes in Statele Unite. Sunt incantat sa ii urez bun venit in familia Mercury Marea Britanie, unde toata lumea este hotarata sa o transforme pe Taylor intr-un superstar european”.

Niciun comentariu: