joi, 20 noiembrie 2008

AMANDA WILSON TE ASTEAPTA VINERI IN TURABO SOCIETY CLUB

Daca spui vineri, spui party iar daca e party mergi in Turabo Society Club, unde, weekend-ul acesta Amanda Wilson te asteapta cu un show exploziv!

In 1998 Amanda a interpretat piesa When We Were In Love la competitia din Marea Britanie in urma careia, a fost ales castigatorul pentru concursul Eurovision. Desi nu a mers mai departe, aceasta a fost sansa artistei de a se face remarcata si indragita de catre publicul care a comparat-o cu Mariah Carey, de vina fiind vocea sa, ce atinge patru octave. Desi s-a facut remarcata cu baladele interpretate, Amanda a cunoscut succesul prin colaborarea cu artisti dance ca Freemasons, alaturi de care a lucrat la doua piese de succes: Love On My Mind si Watchin', ce au ajuns pe locul 11, respectiv 19 in top UK.

De atunci, artista a participat la nenumarate evenimente, emisiuni radio si show-uri in New York, Moscova, Amsterdam si Ibiza. Datorita faptului ca prima colaborare cu Freemasons s-a dovedit a fi un succes, artista a continuat sa lucreze cu acestia la remixul pentru Disco's Revenge, a lui Gusto si de asemenea la remixul piesei Keep This Fire Burning a celor de la Outsiders.

Fa-ti noaptea alba si vino in Turabo Society Club, vineri 21 noiembrie, pentru ca este interzis sa ratezi acest eveniment!

Niciun comentariu: