vineri, 21 noiembrie 2008

CE AU CAUTAT SEPTEMBER SI BASSHUNTER IN STUDIOUL AKCENT

Inca de la debut Akcent a lansat hit dupa hit, toate albumele baietilor, fara exceptie, fiind premiate cu Discuri de Aur si de Platina, atat in Romania cat si in alte tari.
Proaspat lansat, single-ul Stay With Me urca din ce in ce mai sus in topurile radiourilor si televiziunilor muzicale, responsabil de acest succes fiind si super videoclipul piesei, filmat de curand.
Dupa ce au alergat o zi intreaga pe strazile capitalei, dupa ce au dat buzna intr-un spital de urgenta si dupa ce au salvat iubirea a doi tineri, cei trei cupidoni ai zilelor nostre ne-au prezentat clipul piesei Stay With Me.
Efortul intregii distributii, al baietilor si al echipei de actori, in frunte cu Adrian Titieni, a dus la o reusita apreciata atat de consumatorii de televiziune muzicala cat si de vizitatorii site-ului www.youtube.com, ce au reusit sa adune zeci de mii de vizualizari, la doar trei saptamani de la postarea clipului.
Mai mult de cat atat, saptaman aceasta, piesa Stay With Me ocupa locul 5 in topul Nielsen, fiind in urcare de pe pozitia 9.
In ultima vreme agenda celor de la Akcent pare ca sta sa explodeze, baietii incercand sa se imparta intre balurile din tara si evenimentele internationale la care sunt invitati.

Hitul Stay With Me anunta urmatorul album semnat Akcent, ce va fi lansat la finalul acestui an, aducand o multime de elemente noi, atat in materie de sunet cat si in ceea ce priveste mesajul pieselor.
Cu totul inedit este faptul ca la primele auditii ale noului material, alaturi de reprezentantii Roton, au raspuns pe rand invitatiei de a asculta piesele in forma finala, atat Petra de la September cat si Basshunter.
Prezenti in Romania pentru cateva show-uri, cei doi aristi internationali au trecut, prin studioul baietilor de Akcent cu care se cunosc de multa vreme din cadrul unor evenimente la care au participat impreuna.

September si Basshunter au avut numai aprecieri la superlativ vis-a-vis de cel mai nou single semnat Akcent, si ne-au incurajat sa credem ca vom regasi succesul pieselor anterioare atat in Suedia cat si in alte tari.
Anul urmator se anunta la fel de incarcat pentru cei trei , astfel incat asteptam cu nerabdare noile surprize, marca Akcent!

Niciun comentariu: