miercuri, 5 noiembrie 2008

AKON IL SUSTINE PE OBAMA


Intr-un interviu recent acordat ziarului The Guardian, Akon vorbeste despre preferintele sale in materie de politica.

Potrivit declaratiei sale, artistul va renunta la cetatenia americana si se va intoarce in Africa daca John McCain, candidatul republican, va fi ales presedinte al Statelor Unite.

Akon declara: “Daca Obama nu ajunge presedinte, imi voi schimba cetatenia. Ma intorc in Africa. Ma inspaimanta gandul ca as putea trai intr-o tara condusa de McCain. Deciziile luate de acesta ma ingrozesc: le ia pe cont propriu si ar face orice ca sa ajunga la Casa Alba”.

Printre greselile majore ale senatorului republican, Akon aminteste de nominalizarea lui Sarah Palin la functia de vicepresedinte.

Artistul mai adauga, " Nu cred ca McCain ar putea rezista opt ani la Casa Alba, asa ca ea ar deveni sigur presedintele tarii. Gandul asta este si mai inspaimantator”.

Akon continua: " Sunt ingrozit. Mi-e frica sa ma gandesc ca oameni nu realizeaza ce fel de viata vom avea cu McCain presedinte. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in urmatorii patru ani. Vom merge pe strazi si vom vedea la tot pasul masini abandonate pentru ca oamenii nu isi vor mai permite sa cumpere benzina. O sa ajungem sa folosim taxiurile pentru ca acestea vor fi mai ieftine decat propria masina.."

In final, artistul concluzioneaza: " Sper din tot sufletul ca Obama va castiga, insa nu putem fi inca 100% siguri”.

Freedom, noul album Akon va fi lansat pe 2 decembrie!

Niciun comentariu: